Norsk | NO
Norsk | NO
Transport

Transportoperasjoner er komplekse, og du kan ikke lenger lykkes som en funksjonell silo som kun fokuserer på transportprosedyrer. Du trenger en integrert, omfattende logistikkløsning for å kjøre logistikkprosessene dine jevnt, reagere raskt på endringer og få et helhetlig overblikk på logistikkoperasjonene dine.

 

Norderia er det ledende digitale konsulentfirmaet innen logistikk, og klassens beste implementeringspartner for SAP Transportation Management-løsninger!


SAP Transportation Management System (TMS) er en omfattende løsning for administrasjon av transportoperasjoner. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner, som fraktplanlegging, transportørvalg, fraktordreadministrasjon og forsendelsessporing. SAP TMS gir innsyn i transportoperasjoner, slik at du kan optimalisere dine transportnettverk og redusere kostnadene.

 

Lastebil kjører på en vei ved solnedgang med grønne omgivelser


En av de viktigste fordelene med SAP TMS er dens evne til å støtte en dynamisk plattformstrategi. Denne tilnærmingen innebærer å skape en fleksibel og skalerbar teknologiplattform som kan tilpasses endrede bedriftsbehov. Denne strategien kombinerer egenskapene til SAP Extended Warehouse Management-applikasjonen (SAP EWM), SAP Transportation Management og SAP Business Network for Logistisk med kraften til intelligente teknologier, inkludert IoT, maskinlæring og blokkjeder. Ved å bruke en dynamisk plattformstrategi kan bedrifter implementere nye teknologier og muligheter raskt og enkelt, uten å forstyrre eksisterende systemer eller prosesser.


SAP TMS er utviklet for å støtte en dynamisk plattformstrategi ved å tilby en modulær, skybasert plattform som enkelt kan tilpasses og integreres med andre systemer. Plattformen er bygget på SAPs HANA-database, som gir sanntidsanalyse og databehandlingsmuligheter. Dette lar bedrifter ta datadrevne beslutninger og optimalisere transportoperasjonene i sanntid.


En annen viktig fordel med SAP TMS er dens evne til å integrere med andre SAP-løsninger, som SAP ERP og SAP S/4HANA. Denne integrasjonen lar bedrifter skreddersy sine transportoperasjoner og forbedre samarbeidet på tvers av ulike avdelinger. For eksempel kan økonomiteam bruke SAP TMS til å administrere fraktkostnadsfordeling og fakturabehandling, mens logistikkteam kan bruke det til å administrere transportørvalg og forsendelsessporing.

 

fly i luften som snart skal lande


Samlet sett gir SAP Transportation Management System og den dynamiske plattformstrategien bedrifter en fleksibel og skalerbar løsning for å administrere transportoperasjoner. Med sin modulære arkitektur og sanntidsanalysefunksjoner kan SAP TMS hjelpe virksomheten din med å optimalisere transportnettverk og redusere kostnader, samtidig som samarbeidet på tvers av ulike avdelinger forbedres.


Team Norderia består av konsulenter med lang erfaring innen transportlogistikk. Vi er klare til å implementere SAP-løsninger for din bedrift og utvide dine SAP-systemer på en mer effektiv måte. Fra prosjektstart og planlegging til integrasjon og igangsetting, og til støtte for programvaren, veileder vi deg hvert trinn på veien ved å bruke vår velprøvde implementeringsmetodikk. Vi gjør det mulig for firmaer å avdekke fordelene med innovative digitale forsyningskjedeplattformer og optimaliserte prosesser for å møte dagens forretningskrav – og muliggjøre morgendagens visjoner.

Til toppen