Norsk | NO
Norsk | NO
Norderia - ledende innen SAP

Norderia er et ledende konsulentselskap med unik kompetanse på forsyningskjeder. Du som kunde vil oppleve fordelene med SAPs digitale plattformer. Vi er en bredt sammensatt gruppe SAP SCM- og SAP ERP-utviklere, med spisskompetanse på SAP Supply Chain execution (SCE). Vi har også erfarne utviklere innen ABAP, BOPF, WebDynpro, FPM og FIORI.

 

Gjennom våre internasjonale kontorer tilbyr vi logistikkplanleggingstjenester, innovasjon og logistikkimplementeringer, inkludert SAP Transportation Management, Warehouse Management, Event Management og Global Track and Trace.

 

Våre teknologiløsninger er et viktig bidrag for våre kunder for en smart, bærekraftig og fleksibel forsyningskjede. Vi kan hjelpe deg å bygge en forretningscase tilpasset ditt firma. Vi starter med en workshop og løsningsdemo som ivaretar dine behov for digitale forsyningsløsninger.

 

HVORFOR VELGE OSS

Vi i Norderia har ekspertise ikke bare innen SAP TM, men har også stor erfaring på implementering (grønt felt, brunt felt og blått felt) innen ERP, logistikkmoduler på tvers av bransjer som detaljhandel, produksjon, maritim, mote, farmasøytisk, olje og gass med fler. Dedikasjon og faglig dyktighet bidrar til våre unike løsninger. Med kvalitet i alle ledd og gjennomprøvde systemer fører til at vi gjør langsiktige forretninger med våre kunder. Videre begrenser vi oss aldri i henhold til forventningene til kundene våre.

Takket være vår ekspertise på området, hjelper vi alltid våre kunder med å finne de manglende brikkene i systemet deres ved å tilby skreddersydd implementering og utvikling der standardløsninger mangler.

 

 

WORLDWIDE

Hverken tidssoner eller kontinenter påvirker ikke arbeidsinnstillingen vår. Siden vi er nordboere som bor på forskjellige steder, er vi i stand til å tilpasse ulike arbeidsagendaer uten å svikte våre standarder.

 

 

SEKTORER VI JOBBER MED
Våre eksperter har lang bransjeerfaring, med inngående kunnskap om ulike bransjer. Her kan du lese mer om hva vi i Norderia kan hjelpe deg og din bedrift med.
 

Til toppen