Norsk | NO
Norsk | NO
Shipping

SAP TM, eller SAP Transportation Management, er en logistikkprogramvareløsning utviklet for å hjelpe bedrifter med å administrere transportvirksomheten mer effektivt. 


En av hovedfordelene med SAP TM er muligheten til å integrere med andre SAP-moduler og tilleggsprogrammer. Det muliggjør mer strømlinjeformede og effektive forretningsprosesser. Et slikt tilleggsprogram for SAP TM er Carrier Shipping Lane (CSL), som er utviklet spesielt for Ocean liner selskaper. CSL-tillegget gir disse selskapene bedre planleggings- og bruksfunksjoner, og gjør dem i stand til å administrere fraktruter, tidsplaner og fartøyskapasitet mer effektivt.


Med CSL kan selskapene enklere opprette og optimalisere fraktruter basert på faktorer som fartøykapasitet, havnerestriksjoner og transittider. Det gir også sanntidssynlighet for fraktplaner og fartøyposisjoner, slik at selskapet kan ta bedre beslutninger om fraktruter og planlegging.


CSL gjør det også mulig for skipsselskaper å administrere komplekse transportprosesser som omlasting og feederperasjoner mer effektivt. Det gir automatisert planlegging og utførelse av disse prosessene, slik at bedriften kan redusere kostnader og øke effektiviteten.

 

Luftbild eines Tankers, der zum Parken im Meer verankert ist.


For eksempel, for et selskap med mer enn 1 million containere som ligger over hele verden i havner og halvparten av denne flåten består av tomme containere som må flyttes, kan CSL være til stor nytte. I et slikt scenario kan en planlegger lage ruter for omplassering av tomme containere og gjøre dem tilgjengelige for pakking og transport alt i en bestilling, samtidig som alle relevante parter varsles. I tillegg tilbyr CSL et bredt spekter av funksjoner, fra detaljerte tidsplandefinisjoner og fraktkontrakter til instrumentbord for portovervåking.


Disse funksjonene vil utstyre linjeledere, prisansvarlige og bookingagenter til å forutse og planlegge bevegelsen av tomme containere og redusere kostnadene effektivt.


Norderias ekspertise og kombinasjonen av SAP TM og CSL-tillegget tilbyr Ocean liner selskaper en robust logistikkløsning som kan hjelpe dem med å forbedre driften og oppnå større suksess i den svært konkurranseutsatte shippingindustrien. Ved å utnytte de avanserte planleggings- og bruksfunksjonene i SAP TM med CSL-tillegget, kan selskapene optimere sine fraktoperasjoner - og ligge i forkant av konkurrentene.

Til toppen