Norsk | NO
Norsk | NO
Produksjon

Produksjonssektoren er i stadig utvikling og tilpasser seg nye teknologier for å øke effektiviteten og produktiviteten. De siste årene har sektoren investert tungt i programvareløsninger for å optimalisere driften. En slik programvareløsning som har vunnet betydelig popularitet blant produksjonsindustrien er SAP.

 

Vårt første oppdrag var hos Heinz, langt og lenge tilbake. Som ansvarlig for transportløsningen i dems "Keystone" prosjekt, opparbeidet vi oss både global og lokal spisskompetanse. Dette er nærmere 15 år siden. 

 

Siden den gang har vi vært heldige og fortjente partnere hos de ypperste selskapene i verden, og dermed fått delta i å designe og implementere, de ypperste løsningene i logistikk bransjen. 

Hemmeligheten til Norderia er ikke så mystisk, vi er en sammensatt gjeng som brenner for SAP og som liker å spare tid og ressurser for våre kunder og generelt.

For Norderia er det viktig å levere løsninger som er fremtidsrettet, sparer kundene våre tid og ressurser og ikke minst, presser våre talenter til det ytterste. Dette motiverer oss enormt og er noe hver eneste Norderian har inprintet i sitt DNA. 

 

Vi ønsker ganske enkelt å gjøre din bedrift best - slik vi ønsker og jobber for å være best selv.

 

 

SÅ, hva er SAP?

 

SAP er en programvareløsning for bedriftsressursplanlegging som automatiserer hele produksjonsprosessen, fra produksjonsplanlegging til lagerstyring og kvalitetskontroll. Ved å ta i bruk SAP-programvare kan produksjonsbedrifter effektivisere driften og oppnå vellykkede produksjonsresultater.

 

Produksjonsprosessen kan inkludere alt fra råvarer til ferdige produkter gjennom en rekke komplekse operasjoner. Råvarene blir ofte hentet fra ulike steder, og å administrere prosessen effektivt kan være en betydelig utfordring. Med SAP-programvare kan imidlertid hele prosessen automatiseres, noe som gjør det mulig for produsenter å optimere sine forsyningskjeder og forbedre roduksjonseffektiviteten.

 

 Nærbilde av en åpen kobbergruve i Peru.

 

Vår programvareløsning gir sanntidssynlighet i produksjonsprosessen. Det gjør at våre kunder kan overvåke lagernivåer, spore råvarer og effektivisere logistikk. Disse dataene hjelper kundene våre til å ta kvalifiserte beslutninger, redusere avfall og forbedre produksjonen.

 

I tillegg til å forbedre produksjonseffektiviteten, kan SAP-programvare også hjelpe produsenter med å forbedre produktkvaliteten. Programvaren gjør det mulig å sette kvalitetskontrollstandarder og overvåke produksjonsprosessen for å sikre at standardene oppfylles. Dette bidrar til å redusere risikoen for feil og tilbakekallinger, noe som kan være kostbart for produsentene.

 

 integrert kretskort på sondebordet

 

Konklusjonen er at produksjonssektoren i økende grad tar i bruk SAP-programvare i sine prosesser. Norderias ekspertise og unike programvareløsning effektiviserer hele produksjonsprosessen, fra produksjonsplanlegging til lagerstyring og kvalitetskontroll. Ved å automatisere prosesser for bruk av SAP-programvare i produksjonen, kan kundene våre oppnå fordeler som forbedret effektivitet, sanntidssynlighet, forbedret kvalitetskontroll, bedre forsyningskjedestyring, forbedret kundeservice og økt lønnsomhet.

 

SÅ hvorfor Norderia?

 

Vi er en ydmyk gjeng - som er best på SAP.

 

Vi forstår logistikk og vi har bevist dette globalt i snart 20 år.

 

Kundene som våre konsulunter har preget med sin spiss-kompetanse, er ikke bare kjente, de er de største og beste i sine bransjer.

 

Løsninger vi designet og implementerte for mer enn 10 år siden, er fortsatt grunnstenen i logistikken hos flere av våre kunder.

 

Vi kan SAP, kundene våre kan sin forretning.

 

Sammen tar vi denne reisen og sammen oppnår vi en innovativ og bransjeledende løsning, med SAP logistikk!

Til toppen